I DAG:
Anbefaling - Scene

Vidunderligt børneteater - også for voksne

FAR ER SUR anbefalet af Jette Malling
17. oktober 2018
Vurdering:
Samlet vurdering:
Jeg skal ellers love for, at Far er godt sur. Ja, han er faktisk super eddikesur, for han har haft en rigtig dårlig dag, hvor alt, der overhovedet kunne gå galt, gik galt.
Det har været en vaskeægte øv-dag.

Datter kan ikke lide, at Far har sådan, så hun vil derfor gøre alt, hvad der står i hendes magt, for at gøre ham glad igen. Men det er ikke så ligetil, selvom hendes hittepåsomhed bestemt ikke fejler noget. Hver gang en af hendes idéer ikke virker, finder hun straks på en ny – bl.a. godt hjulpet af sin magiske blyant.

Det er en helt vidunderlig og virtuost velspillet perle af en børneforestilling, som Zangenbergs Teater viser frem til den 28. oktober.
Der er ingen replikker i forestillingen, men de er også helt unødvendige, for med mimik, gestik, akrobatik og illustrationer - fint understøttet af lys og lyd - forstår vi alle, hvad der sker på scenen mellem Far og Datter.

Lige fra første færd indfanger stykket de små tilskuere, som stykket igennem ivrigt kommenterer de forskellige situationer.
For dem er det hele nemlig så dejligt genkendeligt, så vil du sikre dig en uforglemmelig og god oplevelse sammen med et lille menneske - stykket er fra 4 år -, så skynd dig ind i Pilestrædet.

Der er rigtig meget, man kan tale om efter forestillingen, som – det kan jeg vist godt tillade mig at røbe uden at sige for meget – selvfølgelig ender godt.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj