I DAG:
Anbefaling - Scene

Make love not war

SEXPOL anbefalet af Kirsten Fossing
8. september 2018
Vurdering:
Samlet vurdering:
Vi befinder os i 1933 i København hvor fattigdom og mange børn i
de små lejligheder med lokum i gården og væggelus er det mest almindelige.Nu kommer denne gruppe idealister hvor to af dem er læger og vil give seksual undervisning og tage mål til pessar. Det er ret grænseoverskridende for mange af kvinderne. Men så kommer den østrigske psykoanalytiker Wilhelm Reich , der har brudt med Sigmund Freud, til gruppen og vil holde foredrag men i aviserne bliver han kaldt sexgalning. Gruppens medlemmer bliver nu selv underlagt psykoanalyse hvor mantraet er 1 orgasme om dagen holder din indre facist væk og vi undgår krig, derfor overskriften, men de er nok desværre ca 35 år forud for deres tid.
Der er fremragende skuespillere på scenen der er lavet som et nøglehul og på væggene vises forvredne film og film fra tiden.
Jeg må sige at Morten Brovn viser os den helt nøgne sandhed ,meget godt spillet. Kasper Leisner som Reich bliver nærmest deres afgud kun to af kvinderne kan se igennem ham. Rytteriet har lavet penis sange men de var ikke de første ,her får vi hele sangen på melodien Der er et yndigt land.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun