I DAG:
Anbefaling - Scene

Ryd kalenderen - og pis på det hele!

URINETOWN THE MUSICAL anbefalet af Jesper Pedersen
12. april 2019
Vurdering:
Samlet vurdering:
Man må beundre Fredericia Teater! De opsætter den ene store publikumsmagnet af en musicalsucces efter den anden, sælger hundredetusindevis af billetter, forlænger spilleperioder og tager på turné til Det Kongelige Teater (hvor mange provinsteatre kan prale med det?)

Heldigvis viser Fredericia Teater os også ud i hjørnerne af musicalgenren og giver os mindre kendte, mere absurde forestillinger, som f.eks. TISSEBYEN.

TISSEBYEN er en dystopi! En højaktuel, klimapolitisk fortælling, der stiller spørgsmålet: hvad hvis det ikke var en menneskeret at lade vandet? Hvad hvis det kun var de rige, der havde råd til at rulle ud?

Klimadebatten raser netop nu i hele verden, og med TISSEBYEN giver Fredericia Teater deres indspark i debatten med en satire leveret ultraprofessionelt og utroligt overlegent af husets ensemble. Det er pissesjovt, og det er - i enhver henseende - godt timet!

TISSEBYEN spiller kun tre uger, men den er så god, at den burde sælge hundredetusindevis af billetter, forlænges og sendes på turne - så måtte man for min skyld gerne rydde kalenderen for Tarzan, Beatles og Shubidua.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar