I DAG:
Anbefaling - Scene

En super fed oplevelse

Anne Linnet teaterkoncert anbefalet af Laura Bentsen
5. maj 2012
Vurdering:
Samlet vurdering:
Jeg vidste ikke rigtig hvilke forventninger jeg skulle have til denne, min første teaterkoncert, så jeg mødte nok lidt vægelsindet op, og håbede i det mindste at kostumer og skuespil ikke ville være for abstrakt.
Men til min lettelse viste det sig at det var, om ikke lige til at gå til, så ihvertfald tolkbart.

Jeg synes det var rigtig fedt, at man lige så stille fik et indblik i de indbyrdes parforhold og at man kunne se hvordan forholdene udviklede sig gennem stykket.
Umiddelbar fremstår forholdet mellem taxachaufføren og gadeartisten, som det der tiltalte mig mest, og det er den historie jeg tydeligst husker, her 2 dage efter. Jeg synes desuden rigtig rigtig godt om deres fremførelse af "Glor på vinduer".

Jeg synes rigtig godt om at man har valgt at inddrage musikkerne så meget i stykket, det giver virkelig en helt anden dimension til skuespillet.

Jeg kunne godt tænke mig at se stykket igen, for jeg følte lidt bagefter at jeg ikke helt havde fået det hele med. Ikke på den måde at jeg manglede noget specifikt, men jeg havde nok lidt svært ved at opleve og huske at nyde både musikken og skuespillet samtidigt.

En ting der ærger mig lidt ved denne teaterkoncert, som faktisk gjorde at jeg i den første times tid efter koncerten havde en lidt træls følelse, skyldes den sidste sang. Der var lidt lagt op til at publikum kunne synge med, men det var ikke vist helt klart om man måtte eller ej. Derfor var der lidt spredt sang blandt publikum, men ingen turde rigtig at synge med, og da en del endelig sang med, var sangen så fremskreden at det faktisk var for sent. Derfor kunne det være så rart kære Aalborg Teater, at i tydeliggjorde lidt bedre om man måtte synge med eller ej, for jeg ville faktisk rigtig gerne have sunget med jer allesammen, det ville have været en rigtig fed afslutning på en rigtig fed koncert, men når det ikke er tydeliggjort bedre om man må synge med, så tror jeg de fleste holder sig tilbage.

Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun
Live in Turku
Udgivelsesdato 17. maj
OBSESSED
Spilleperiode 18. maj - 1. jun
Hamburg Ballet John Neumeier
Spilleperiode 16. maj - 18. maj