I DAG:
Anbefaling - Scene

Kærlighedens pris

DAMPHJERTE anbefalet af Hanne Løvendahl
6. februar 2019
Vurdering:
Samlet vurdering:
Fantastiske præstationer af alle 3 skuespillere, hvor den unge blogger Nanna blev spillet af de 2 kvindelige skuespillere, og den mandlige spillede både "den rige" samt også gifte Mark.


Scenografien var enkel med en platform, der kunne hæves og sænkes alt efter behov, og vi som publikum sad rundt om den som i en cirkusmanege.


Det hele foregår i Nannas værelse, hvor hendes seng fylder meget, og vi følger hendes frustrerede og forvirrede tanker omkring kærlighed, for hvem er hun, og hvor er hun på vej hen.


De 2 mænd vil kun ha´ hendes unge faste krop, og siger samtidigt ligeud, at det er kun her og nu, for de ser hende ikke som et kommende "hustrupotentiale".
Den "rige" sårer hende ved blot at kaste en masse pengesedler hen til hende, i stedet for at prøve på at lytte til, hvorfor hun er ked af det.
Den gifte forærer hende en stjernekikkert, og lytter heller ikke til hende.

Nanna siger, hun er hundeskruk og ønsker sig en hund, der skal hedde "Babygirl", og ja - en hund er altid trofast, så det er jo hendes måde at sige på, at hun mangler noget trygt og varmt at støtte sig til her i den kaotiske ungdomsperiode.


En meget vedkommende ungdomsforestilling spillet med nerve, og den kan helt klart anbefales til unge, men bestemt også til alle os andre, for det er altid sundt at prøve at følge lidt med i, hvordan det ser ud fra et ungt synspunkt p.t. her i 2019.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun