I DAG:
Anbefaling - Scene

Intet nyt under solen...

Box'en anbefalet af Inge Jørgensen
6. august 2014
Vurdering:
Samlet vurdering:
Stykket er delt i to akter. Første akt går man som publikum rundt og forsøger at lærer en af de tre personer i stykket at kende. De skal hver især repræsentere en immigrant der er kommet til DK for at arbejde.
Andet akt ser man en "forestilling" hvor de tre personers historier bryder ind i hinanden.

Det er et meget forvirrende stykke der egentlig burde sætte fokus på at der er nogen forhold for immigranter som vi burde kigge nærmere på. De bliver snydt for løn, har dårlige forhold at leve og arbejde under mm.
Men stykket hele vejen igennem bliver desværre tragikomisk da man ikke rigtig kan få sympati med nogen af personerne og noget af det bliver for absurd til at man kan andet end grine lidt af det.

Og ved man lidt om hvordan immigranter bliver behandlet når de kommer herop for at arbejde så er det fuldstændig irrelevant at se stykket, da det ikke gør en klogere.

Dog kan man se det fra den vinkel at det måske ikke kun er blandt immigranter at der er noget galt, men også på andre arbejdspladser mm. For der er generelt en skæv fordeling fra rig til fattig og så det egentlig lige meget hvem man er og hvor man befinder sig. Det snakker de også en smule om til sidst i showet inden der kommer en noget anderledes udgave af Miley Cyrus "wrecking ball". Der havde det været rart hvis der var bare lidt mere styr på lyden. I forvejen var det svært at høre hvad der blev sagt undervejs, men da musikken kom på blev det nærmest modsat og blev en skrigende og forvrænget oplevelse.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
TIL UNGDOMMEN
Udgivelsesdato 5. okt
FRIDAS FUCKING JUL
Spilleperiode 3. dec - 13. dec
ENGLE I SNEEN
Spilleperiode 26. nov - 17. nov
VINTERSILHUETTER
Spilleperiode 24. nov - 20. dec