I DAG:
Anbefaling - Udstilling

FESTISHISM - tendens i tiden?

Fetishism anbefalet af Beda Ane Jørgensen
21. januar 2016
Vurdering:
Samlet vurdering:
Li Edelkoort, trendforecaster og kurator på udstillingen "FESTISHISM, peger på den tid vi lever i og hvor vi kan være på vej hen.

Denne tid, hvor mennesker fjerner sig fysisk fra hinanden, idet vi går mere og mere online. Spiser middag med hinanden via Skype mv.
Storbyer - metropoler - ensomhed. Håbet eksisterer parallelt. Idéer om forbundethed. FESTISHISM er et bud på en mulig forbundethed, med udgangspunkt i dem vi er inderst inde, idet en fetish dannes i tidlig barn- og ungdom.

Indgangen til udstillingen er en væg med værkerne i postkortstørrelse, som man kan stemme på, blandet med en mode couture video. Hovedudstillingen er værker af kunstnere af bred nationalitet. Der kører musik med umelodisk og minimalistisk klaverspil mixet med knikrkelyde. Desuden en væg, hvor der kører videodias, hvor forskellige billeder i de forskellige kategorier af festishism sættes op mod/med hinanden. Bagerst i lokalet kører en video med interview om idéerne bag udstillingen og om Li Edelkoort.

Samlet set får udstilling toprating af mig. Jeg bliver rørt, ramt og finder mig selv reflekterende over sammensætningen, værkerne og idéerne bag.

En MUST SEE.
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
KALINKA - PLEJER ER DØD
Spilleperiode 22. sep - 2. okt
VINDEN I PILETRÆERNE
Spilleperiode 13. sep - 26. okt
STRONG ENOUGH
Spilleperiode 16. sep - 19. okt
BAKING RACE
Spilleperiode 9. sep - 25. sep