I DAG:
BØGER

Glasslottet

14. oktober 2011
KAN OPLEVES I BOGFORM

Glasslottet er en chokerende beretning, men samtidig er den fascinerende og aldeles gribende. Beretningen er på trods af det til tider barske indhold kendetegnet af en afdæmpethed – og måske også en afklarethed – som gør den til en helt særlig læseoplevelse.
Jeannette Walls og hendes tre søskende er børn af nogle yderst excentriske forældre, hvis idealisme og insisteren på utilpassethed har enorme konsekvenser for børnene. Det er meget nemt at dømme forældrene som uduelige, men Jeannette Walls formår at undlade at gøre det – hun lader den del være op til læseren, mens hun selv beretter i en tone af kærlighed og respekt. Både indhold og tone gør Glasslottet til en vedkommende og tankevækkende læseoplevelse.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
1. september 2011
Bøger info
Jeannette Walls (født 1960) har hidtil holdt omstændighederne omkring sin barndom og opvækst for sig selv – af hensyn til sin familie og af frygt for omgivelsernes reaktion. Men med Glasslottet bryder hun tavsheden. Og reaktionerne udeblev da heller ikke, da bogen udkom i USA, hvor den nu er solgt i mere end 2,5 millioner eksemplarer.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
TIL UNGDOMMEN
Udgivelsesdato 5. okt
FRIDAS FUCKING JUL
Spilleperiode 3. dec - 13. dec
ENGLE I SNEEN
Spilleperiode 26. nov - 17. nov
VINTERSILHUETTER
Spilleperiode 24. nov - 20. dec