I DAG:
BØGER

AYA

19. oktober 2018
KAN OPLEVES I HELE LANDET

Billedkunstneren Jeppe Hein udgiver poetisk børnebog, der hylder livet og forskelligheden

AYA er en kunstnerisk og poetisk børnebog, der handler om, hvordan man kan overkomme de udfordringer, man møder i livet – og om hvordan man kan finde sig til rette i verden, selvom man ikke er helt som alle andre.
I bogen følger man sommerfuglelarven Aya, der kommer lidt skævt ind i livet. Hun møder heldigvis en venlig bille, der nænsomt hjælper hende på vej. Langsomt kommer hun til hægterne og begynder at indtage verden i sit eget tempo. Med skærpede sanser oplever hun sine omgivelser og vokser sig større og større – indtil hun en dag folder sig ud som en stor smuk sommerfugl.
Den rørende fortælling udspringer af den internationalt ander- kendte kunstner Jeppe Heins og hustruen Silke Heins yngste datters vanskelige start pa° livet, hvor fødselskomplikationer førte til livsvarigt handicap hos den nyfødte pige. Men sorg følges af omsorg – heldigvis – og med håb, vilje og kærlighed kan man kæmpe sig gennem den største modgang.
AYA hylder forskelligheden og opfordrer til, at man hviler i sig selv og griber øjeblikket. Historien bliver levendegjort af Silke og Jeppe Heins farvestrålende, abstrakte akvareller og collager. AYA er den første børnebog af Jeppe Hein.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
26. oktober 2018
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun