I DAG:
BØGER

De Magiske Børn

18. juni 2018
Nogle gange har historien brug for lidt hjælp fra fantasien! I en ny roman-serie formidler brødrene Martin og Lasse Lyngbo verdens historien til børn og unge i et dragende og magisk fantasy univers. Første bog i serien handler om Marco Polo og hans aftryk på historien.


Venedig 1298

Sarah er en fattig pige med særlige evner. Hun bor sammen med sin familie på en lille ø ud for Venedig og dagligt sejler hun over til Markuspladsen og Dogepaladset for at skaffe mad eller løbe ærinder. Alle steder er hun i fare, for hun tilhører et folk, der er forfulgt. Hun drømmer om at gøre Venedig til sit hjem, men drømmen trues af mystiske begivenheder omkring hende – det er som om, der sker ting omkring hende, som hun ikke kan kontrollere. En dag møder hun en gruppe børn med en hemmelighed, en hemmelighed der ligner Sarahs egen. Det er de magiske børn, og sammen finder de ud at, at de har evner, der kan forandre alt. For Sarah – og for verdenshistorien.


De magiske børn er en ny serie historiske fantasyromaner for børn i alderen 10-14 år. Hver bog tager udgangspunkt i en verdenshistorisk begivenhed og en berømt person. Bøgerne bindes sammen af fortællingen om de magiske børn: En hemmelig loge, som har spillet en rolle i mange historiske
begivenheder. De magiske børn har nemlig den særlige evne, at de kan lave magi ud af deres fantasi, og de har derfor muligheden for både at hjælpe historien på vej – eller at ændre den!

I Marco Polos skat følger vi Sarahs kamp for at sikre, at hendes familie og naboer kan blive i Venedig.

Herfra tager historien form, samtidig med at den rejser relevante spørgsmål: Hvorfor var Marco Polos bog så enestående? Hvorfor var det vigtigt for verdenshistorien, at bogen kom ud? Hvorfor var Venedig et særligt sted i middelalderen? Hvordan var Europas forhold til fremmede kulturer på det tidspunkt?

I De magiske børn formidles historie til børn på en engagerende måde. Der er planlagt yderligere mindst 2 bind i serien, 2. bind forventes klar i oktober 18.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
8. juni 2018
Bøger info
Forfattere Lyngbo&Lyngbo - Martin og Lasse Lyngbo
Udgivet af People'sPress
Sider 192
Emne Skønlitteratur for børn og unge
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
GANLØSE REVYEN 2022
Spilleperiode 12. jun - 26. aug
HVORFOR MIG?
Spilleperiode 8. okt - 6. nov
SUGAR
Spilleperiode 4. maj - 4. jun
DIVA
Spilleperiode 21. apr - 7. maj