I DAG:
BØGER

Morder

14. november 2017
KAN OPLEVES I HELE LANDET

Hvad gør du, hvis den million du har stjålet, bliver hugget fra dig – du går nok ikke til politiet, vel?
”Morder” er en udansk page turner om den kriminelle underverden i alle samfundslag. Vi følger hovedpersonen Jimi, en charmerende psykopat, som fører et dobbeltliv med et libido på størrelse med Rundetårn. Han falder for luderen Lucy fordi hun slår hårdt på den helt rigtige måde. Men det viser sig at Lucys interesse for ham ikke er tilfældig, og hun arbejder for en underverden hvor man har brug for en ”Rødehånd”- en morder, der skal likvidere folk på kommando. Det job får Jimi samtidig med, at han skal gøre op med både sin far og sin utroligt rige og meget hemmelighedsfulde svigerfar.

En bog om mænd, til mænd skrevet af en mand
”Kvinder læser bøger, mænd ser tju-bang film, men jeg vil lave en bog om mænd og til mænd” med den tanke i baghovedet gik Per Dreyer for 2 år siden i gang med det projekt, der skulle vise sig at blive bogen ”Morder”. Projektet blev så opslugende, at han i perioder har isoleret sig i et sommerhus for at få ro til at skrive. Og ideen om den ene bog voksede til trilogien ”Morder”, ”Elsker” og ”Søn”, hvoraf bind 1 udkommer nu.

”Det ærgrer mig, at min søn ikke læser bøger, og at mange mænd ikke har de oplevelser med litteratur som jeg selv har haft”, siger Per Dreyer, der uddannet på den Danske Filmskole og i mange år har arbejdet som filmfotograf/instruktør. Sideløbende med dette arbejde har Per Dreyer været domsmand/nævning i danske retssale i 12 år, og set den menneskelige psyke fra sin allerværste og sygeste side.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
19. november 2017
Bøger info
Forfatter: Per Dreyer

Forlag: OF&H
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
PEGGY PICKET SER GUDS ANSIGT
Spilleperiode 9. nov - 7. dec
NINNA
Premiere 4. nov - 1. jan
150 METER TIL I MORGEN
Spilleperiode 6. nov - 29. nov
DRONNINGENS CORGI
Premiere 9. nov - 1. jan