I DAG:
BØGER

TIL UNGDOMMEN

15. november 2020
KAN OPLEVES I HELE LANDET

KONFIRMAND OG PÅ SKIDEREN!

Teenagetiden er spændende, sjov, sårbar og nogle gange både svær og fantastisk på samme tid. Det er en brydningstid. Man står midt imellem barndommen og voksenlivet. Sammen med andre og helt alene. Forældrene står på sidelinjen og forstår ingenting, selv om de prøver.
Linn Skåber har spurgt en masse norske teenagere om livet, bumser, fred og savn. Ud fra deres svar har hun skrevet bogens små tekster om store temaer – alt set fra de unge menneskers perspektiv. Teksterne er skrevet i en let og underholdende tone, men mange steder skinner alvoren igennem.

Bogen er illustreret af Lisa Aisato, oversat til dansk af Pelle Koppel og er den perfekte gave til en, der står dig nær.

Udgivelsen lægger sig smukt i kølvandet på verdens- succesen SKAM og bærer kun et nænsomt præg af Skåber, der med sit lette, bløde sprog fuldstændig lader ungdommen komme til orde.
Værket vandt således Riksmålsprisen for børn og unge i 2018 samt blev nomineret til Uprisen, som kåres af de unge selv. Skåbers kendiseffekt har formentlig hjulpet værket til at blive solgt i flere end 100.000 eksemplarer. Værket står dog lige stærkt med eller uden forhåndsviden om forfatteren eller den nationalt berømte illustrator Lisa Aisato, som står bag de udtryksfulde illustrationer.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
5. oktober 2020
Bøger info
Forfatter Linn Skåber
Oversætter Pelle Koppel
Forlag Koppelwrite
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
Twain Walking
Udgivelsesdato 12. apr
Vi maler byen rød: The musical
Spilleperiode 4. apr - 27. apr
Sangen om Oda og Anton
Spilleperiode 7. feb - 8. feb
Waiting Places
Spilleperiode 10. feb - 9. mar