I DAG:
FILM

Vådområder

11. april 2014
KAN OPLEVES I BIOGRAFER I ÅLBORG, AARHUS, ODENSE OG KØBENHAVN

Filmen 'Vådområder' handler om tyske Helen, der er en excentrisk 18-årig kvinde, som kan lide at eksperimentere med stoffer, sin seksualitet og hygiejne. Det involverer bl.a. diverse grøntsager, offentlige toiletsæder og hæmorider.

Da hun en dag bliver indlagt på sygehuset, møder hun den mandlige sygeplejeske Robin. Han er der egentlig bare for at holde øje med hende, men de bliver rigtig glade for hinanden, da hun begynder at fortælle om sine eksperimenter, sin besværlige barndom og sit håb om at kunne føre sine fraskilte forældre sammen igen.

’Vådområder’ er ikke for de sarte! Man skal være klar til nærbilleder af diverse kropsvæsker og -åbninger, som vores hovedperson fortæller i begejstrede detaljer om.

Filmen bygger på Charlotte Roches kontroversielle roman fra 2008, som skabte en masse debat om, hvor grafisk man kan tillade sig at fremstille kroppen over for offentligheden.

Nogle mente, at hun kun skrev bogen for at provokere. Andre mente, at det var et stærkt, feministisk udtryk for, hvordan kvinder faktisk oplever deres egne kroppe, når andre ikke kigger.

Den tyske film følger bogen meget nøje, så det må være op til den enkelte at bedømme, om den er for meget eller bare for sjov.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Premiere:
10. apr 2014 - 10. maj 2014
Film info
Instruktør: David Wnendt
Skuespillere: Carla Juri m.fl.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar
DANCE WITH ME
Spilleperiode 28. feb - 21. mar
TATOVERING
Spilleperiode 26. feb - 1. maj