I DAG:
FILM

Mommy

20. marts 2015
KAN OPLEVES I FLERE BIOGRAFER I LANDET

I dramaet 'Mommy' henter den enlige mor, Diane, sin voksne søn, Steve, på et behandlingshjem. Sønnen lider af ADHD og har tendenser til voldelig adfærd, så genforeningen mellem mor og søn er alt andet end problemfri.

Samtidig flytter den generte, tidligere lærerinde Kyla ind på den anden side af villavejen, og da hun indvilliger i at give Steve hjemmeundervisning, bliver det starten på et helt specielt forhold mellem mor, søn og genbo.

'Mommy' fokuserer både på forholdet mellem mor og søn, men er også en udviklingshistorie for den unge Steve og ikke mindst for Kaya med den mystiske fortid. Som ekstra kunstnerisk finesse, er billedet nærmest kvadratisk i sit format, hvilket understreger dramaets klaustrofobiske stemning og ikke mindst enkelte øjeblikkes følelse af frihed og optimisme.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Premiere:
1. apr 2015 - 1. maj 2015
Film info
Stortalentet Xavier Dolan var blot 25 år, da han instruerede 'Mommy', men han har allerede fire spillefilm bag sig. Det er dog første gang, at den canadiske instruktørs værker rammer de danske biografer. Filmen blev hædret med juryens specialpris på festivalen i Cannes.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar