I DAG:
FILM

Noah

8. april 2014
KAN OPLEVES I BIOGRAFER LANDET OVER

Filmen 'Noa' handler om titelkarakteren og hans syner om vand, der strømmer op af jorden og ned fra himlen, indtil hele verden er oversvømmet og alle levende væsner druknet. Han forstår ikke hvorfor, indtil han får besked fra Gud om, at det virkelig vil ske.

Noa er sammen med sin familie de eneste, der må overleve syndfloden, derfor befaler Gud ham at bygge en kæmpemæssig ark, hvor han skal samle alverdens dyr i par, så de også kan overleve verdens undergang. Nu er det op til Noa og hans tre sønner at få bygget skibet, inden de knusende vandmasser kommer væltende.

Instruktøren Darren Aronofsky er kendt for at lave kompromisløse film om mennesker, der bliver presset til deres yderste grænser, eksempelvis i ’Requiem for a Dream’ (2000), ’The Wrestler’ (2008) og ’Black Swan’ (2010).

Derfor skal man med ’Noa’ ikke kun forvente en episk katastrofefilm, men også et intenst portræt af en mand, hvis tro og moral bliver stillet over for en umenneskelig udfordring. (copyright: kino.dk)

Facts
Gennemsnit vurdering:
Premiere:
3. apr 2014 - 3. maj 2014
Film info
Instruktør: Darren Aronofsky
Skuespillere: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Anthony Hopkins, Emma Watson, Logan Lerman, Ray Winstone, Kevin Durand, Douglas Booth, Nick Nolte, Frank Langella
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar
DANCE WITH ME
Spilleperiode 28. feb - 21. mar
TATOVERING
Spilleperiode 26. feb - 1. maj