I DAG:
FILM

Paranorman

16. september 2012
KAN OPLEVES I BIOGRAFER LANDET OVER

I animationsfilmen 'ParaNorman' føler Norman Babcock sig med rette misforstået. Han kan nemlig tale med de døde, men når han fortæller alle de andre om sin særlige evne, bliver han skældt ud og anset for en særling.

At han bor i en by, der hvert år fejrer en 300 år gammel hekseproces med masser af uhygge, gør ikke tingene nemmere, og hvis ikke det var for den tykke Neil, der også er vant til at blive mobbet, ville Norman være helt alene... altså bort set fra alle dem, der hilser venligt på ham fra graven.

Men da hans mærkelige onkel dukker op og fortæller Norman om en ganske særlig familietradition, begynder hans ellers uforklarlige samtaler med det hinsidige næsten at give mening... lige indtil onklen falder død om, inden han helt præcis får forklaret, hvad Norman egentlig skal gøre. Og snart begynder de døde at rejse sig fra deres kister.

Filmen, der blander adventure, uhygge og komedie, er en ny stop-motion film fra studiet bag den beslægtede 'Coraline' (2009), som ikke mindst henvender sig til børn, der har følt sig lidt udenfor.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Premiere:
20. sep 2012 - 20. nov 2012
Film info
Instruktører: Sam Fell, Chris Butler
Danske stemmer: Nickolas Due Feit, Alfred Schwarz, Emma Høeg, Søren Spanning
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
HOW ARE WE TO FIGHT BLIGHT?
Udgivelsesdato 4. okt
EN SKÆRSOMMERNATSDRØM
Spilleperiode 11. okt - 9. nov
BOLDBANEN
Spilleperiode 6. okt - 12. okt
TOXIS
Udgivelsesdato 18. okt