I DAG:
MUSIK

A. V. Gronin

22. marts 2013
KAN OPLEVES VED AT DOWNLOADE ALBUM

A.V. CRONIN er klar med sin debut som solo artist med albummet ”The Trophies. A.V. Cronin som oprindeligt er fra Dublin, Irland, ringer muligvis ikke en klokke hjemme i de danske stuer, men historien om A.V. CRONIN er inspirerende og en klassisk rockmyte om at holde fast i drømmene, selv når hverdagen træder ind. Det er med det udgangspunkt at ”The Trophies” udfolder sig i et musikalsk univers der sværger til ærligheden i sangene, og ikke er bange for at stå alene uden de store armbevægelser eller effekter.

Vi spoler tiden frem til 2010 til en kold januar dag på Gammel Kongevej hvor A.V. CRONIN, nu med børn, kone og et 9-16 job, møder sin gamle ven multimusikeren Gustaf Ljunggren. Gustaf var flyttet til Berlin og ejede et studie i en af Berlins pulserende og kreative kvarterer. Cronin havde på dette tidspunkt skrevet mange sange i sine små kina-notesbøger. Notesbøger der var blevet overtegnet med børnetegninger. Sangene blev nemlig skrevet når børnene var puttet og sunget som godnat sange. A.V. CRONIN forklarer:
”Den ro og klarhed jeg havde når jeg skulle til at putte børnene, skabte et rent og stille univers for ”The Trophies”. Det var den bedste sangskrivningsprocess jeg nogensinde har oplevet.”

A.V. Cronin tog til Berlin med kinabøgerne i hånden og sammen med Gustaf gik de i gang med at indspille ”The Trophies”. Det blev til tre ture til Berlin og stemningerne og oplevelserne i Berlin smittede også af på sangene. A.V. Cronin står nu med et album som ser tilbage på barndommen i Irland, en ungdom på farten og et voksenliv mellem lykke og rastløshed med sange, der både er stille, sarte, vrede og søgende.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
25. marts 2013
Musik info
Albummet er indspillet i Berlin sammen med Gustaf Ljunggren, mixet af den grammy vindende Wayne Connolly i Sydney, og masteret i Irland af Aiden Foley (Damien Rice, Van Morrison).
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun