I DAG:
MUSIK

Sanne Graulund

25. maj 2015
KAN OPLEVES VED AT DOWNLOADE VIA LINK

Sanne Graulunds nye album Totalt Total byder på et univers af vedkommende, velskrevne og velklingende sange, som ikke nødvendigvis følger den klassiske pop-formel. Sanne Graulund mestrer både at lave stramme rim med masser af indhold og mere lyriske stemningsskabende tekster, som ikke nødvendigvis skal rime. Albummet handler om brud, kærlighed, drømme og om at tage chancer i livet eller forpasse dem. Klangligt kan Sannes stemme og musik sammenlignes med K.D. Lang, Rickie Lee Jones og Katie Melua.

Totalt Total har været længe undervejs pga. store beslutninger og voldsomme omvæltninger i sangerindens liv. En skilsmisse, en opsigelse
af sit faste job og valget om at blive freelance og endeligt tabet af sine forældre.

“Titel sangen Totalt Total er inspireret af Audrey Hepburn, som har brugt udtrykket om sin partner gennem mange år Spencer Tracy. Det er smukt og finurligt sagt, og jeg kan godt lide hendes kompromisløse måde at erklære ham sin kærlighed på.” - Sanne Graulund

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
19. juni 2015
Musik info
Albummet er produceret af Ole Kibsgaard ( Shubidua, Lis Sørensen mfl. ) som også medvirker på CDèn og har produceret Sannes forrige CD ”Midt i det hele”. Vokalerne er indspillet i Sannes lejlighed under en hems. Dette gjorde hun for at prøve at få ro og tid til at synge uden at kigge på tiden eller skæve til budgettet. På denne måde kunne der indspilles indtil at hun ramte den helt rigtige stemning i nummeret, uden at gå på kompromis.

En række fremtrædende musikere fra dansk musikliv bidrager desuden instrumentalt: Jacob Christoffersen (vinder af Ben Webster prisen 2013), Anders Pedersen( Anne Linnet, Anne Dorte Michelsen, Palle Mikkelborg) og Jannik Jensen (Susi Hyldgaard).

Sanne Graulund har en bred erfaring fra flere dele af musikbranchen og er en af de eneste kvinder i dansk musikliv, der har skrevet musik til flere prisvindende spillefilm. Hun har bl.a. skrevet musik til ”Hvordan vi slipper af med de andre” –titelsangen blev indstillet til en Robert, ”The Secret Society of Fine Arts”, og kormusikken til ”Besat” (sunget af Ars Nova).

 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
KALINKA - PLEJER ER DØD
Spilleperiode 22. sep - 2. okt
VINDEN I PILETRÆERNE
Spilleperiode 13. sep - 26. okt
STRONG ENOUGH
Spilleperiode 16. sep - 19. okt
BAKING RACE
Spilleperiode 9. sep - 25. sep