I DAG:
MUSIK

Asger Baden

30. oktober 2015
KAN OPLEVES VED AT DOWNLAODE ALBUM

Asger Baden er en produktiv komponist og har skabt musik til et hav af film, TV-produktioner og serier. Han har arbejdet sammen med instruktører som Christoffer Boe, Nicolaj Arcel og Martin De Thurah, og hans musik optræder bla i store produktioner som ‘Breaking Bad’, ‘The Wolfpack’ og ‘Sandheden om mænd’.

Han har arbejdet sammen med blandt andre Mikael Simpson, Claus Hempler, Jacob Bellens og sin faste kollega Peder (Gramsespektrum og Xtra Naan), og hans egne bands tæller bla The Crooked Spoke og Cours Lapin, som begge har anmelderroste plader bag sig.

I den brede offentlighed er navnet Asger Baden mindre kendt, men det samme kan ikke siges om hans arbejde. Et eksempel er samarbejdet med Mikael Simpson, som startede med pladen ‘Slaar Skaar’, hvor halvdelen af musikken på pladen er skrevet i samarbejde mellem Mikael og Asger. På Simpsons efterfølgende plade ‘Noget laant, noget blaat’ har Asger, sammen med kollegaen Peder skrevet og produceret alt musikken, som Simpson derefter har skrevet tekst og melodi til. På denne plade spiller Asger Baden, foruden trommer, også stort set samtlige instrumenter.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
10. november 2015
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
KALINKA - PLEJER ER DØD
Spilleperiode 22. sep - 2. okt
VINDEN I PILETRÆERNE
Spilleperiode 13. sep - 26. okt
STRONG ENOUGH
Spilleperiode 16. sep - 19. okt
BAKING RACE
Spilleperiode 9. sep - 25. sep