I DAG:
MUSIK

Being Frank

30. august 2014
From The Waist Up
KAN DOWNLOADES VIA LINK

Rock er upraktisk, larmer og koster tid og penge, så det er ikke nødvendigvis en populær passion. Hvor Frank kommer fra var det tilmed en stor sejr blot at turde stå ved at ”Bowie var lige så godt som klassisk musik”. Rocken var den forkerte at lege med selv som barn. Men den fordækte sandhed kom frem - Rocken vinder altid.

Guitaristerne Magnus og Sebastian, kan istemmende berette at deres baggrund på hhv. Konservatoriet og Universitetets MI linje lærte dem at blive trætte af musik. En evig vandring gennem musikalske gøremål der kun sjældent ramte hvad de brændte for: Rockmusikken. Der er gået mange år med smertefuld undervisning, i ”kordirektion”, ”jazz analyse" og ”elementær musikopdragelse”. Men denne skæresild er overstået, og nu er musik igen, at udleve det man brænder for.

Indspilningen af Being Franks nye album har været en længere række sessioner over flere år hvilket har muliggjort et intenst og detaljeret arbejde med detaljer og helhed. Der har ikke ligget nogen deadline for albummet, men derimod blot et ønske om at justere og skabe indtil albummet var helstøbt og medlemmerne ikke savnede noget ved resultatet.

Being Frank sammenligner det færdige album ”From the waist UP” med en Amarone vin fordi det er det større antal af frugter der giver en større oplevelse. Skabelsen af musikken har gennemgående været eksperimenterende og impulsivt.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
27. oktober 2014
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
RÆDSEL
Spilleperiode 21. feb - 21. mar
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb