I DAG:
MUSIK

EXCELSIOR

7. december 2017
KAN STREAMES OG DOWNLOADES

SPEkTR er klar med sit femte album, der udgives via det norske label All Good Clean Records. Lyden bevæger sig inden for et filmisk, instrumentalt univers, der på en gang er både retro og fremadrettet.

SPEkTR, der blev dannet i 2000 af komponist og guitarist Manoj Ramdas, har fra starten været et band, der går deres helt egne veje. Originalitet og musikalsk nysgerrighed har hele tiden været drivkraften for det særlige musikalske udtryk, som Manoj Ramdas selv kalder soundtrack’n’roll.

Bandets lyd har gennem årene bevæget sig omkring input fra blandt andet gyserscores, John Barry, surfmusik og sci-fi-baserede 70’er-synths. For blot at nævne nogle få. Men på det nye album, EXCELSIOR, er fokus især rettet mod et krautrock-inspireret univers, hvor soundtracks til actionfilm fra firserne samt tyske navne som Kraftwerk, Tangerine Dream og Klaus Doldinger, har spillet ind.

Skitserne til de otte tracks blev alle til i Manoj Ramdas’ Home Invasion Studio. Herefter blev de mixet og færdiggjort i diverse københavnske studier sammen med Tore Nissen og Johan Lei Gellett.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
24. november 2017
Musik info
Sangskriver: Manoj Ramdas
Produceret af: Manoj Ramdas og SPEkTR
Musikere: Manoj Ramdas, Lasse Herbst, Ida Rud and Henrik Madsen
Mixet af: Johan Lei Gellett

Distribution: All Good Clean Records (N), Rillbar (DK) og Plastic Head Music Ditribution (UK)
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
KALINKA - PLEJER ER DØD
Spilleperiode 22. sep - 2. okt
VINDEN I PILETRÆERNE
Spilleperiode 13. sep - 26. okt
STRONG ENOUGH
Spilleperiode 16. sep - 19. okt
BAKING RACE
Spilleperiode 9. sep - 25. sep