I DAG:
MUSIK

There is a song

5. april 2016
KAN OPLEVES PÅ CD

"Mange af mine ideer til sange kommer når jeg er på vej et sted hen. Sangene på dette album er også blevet til på flere af mine rejser, og albummet er for mig blevet et slags rejsehæfte som lytteren frit kan opleve som en hel rejse fra start til slut eller dykke ned i til enkelte destinationer.
Jeg troede først, at jeg ville lave et lidt mere “klassisk” jazzalbum men så pressede de her sange sig på efter oplevelser jeg har haft, observationer jeg ikke før har konkretiseret fra steder jeg har været og mennesker jeg har mødt, der har gjort et stort indtryk på mig”, siger Mette Juul.

Hvor Mette Juuls tidligere albums begge var jazzede og indeholdt både egne numre, jazzstandards og en del moderne jazz covernumre, er ”There is a Song” et mere nutidigt, personligt og jazzet sangskriveralbum, der indeholder primært hendes egne sange.
Det er skrevet og komponeret i New York, Paris, Berlin, Italien og i hjemmet i København.
Albummet danner ring om både en indre og ydre rejse med en sang som udgangspunkt, deraf albummets titel, som klart slår fast, at der overalt i verden er sange, der er værd at lytte til, og mennesker, forskellige fra os selv, hvis sange måske kan inspirere os.

”Hele mit liv har jeg været på vej et nyt sted hen, både som musiker og menneske. Med dette album stopper jeg op og ser på verden – albummet handler grundlæggende om at tage skyklapperne af.… lidt ligesom Ole, der sad på en knold og sang og så, at verden er meget større end han selv. ”There is a Song” handler om at ligegyldigt hvor du er, eller hvem du er, er der altid en sang”, fortæller Mette Juul.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
12. april 2016
Musik info
Line up:
Mette Juul: Vokal & akustisk guitar
Nikolaj Hess: Klaver
Ambrose Akinmusire: Trompet ,
Rodney Green: Trommer
Joe Sanders: Bas
Mike Moreno: Elektrisk guitar

 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
SUPERMAGT
Spilleperiode 12. sep - 2. mar
LAZARUS
Spilleperiode 1. jan
A CLOCKWORK ORANGE
Spilleperiode 25. feb - 4. mar
KOOL KOOL KINA
Spilleperiode 22. feb - 7. mar