I DAG:
MUSIK

Stærosaurus

27. april 2014
KAN DOWNLOADES VIA NETTET

Københavnske Stærosaurus spiller drømmende, blå, indiepop på dansk. Over to EP’er og nu debutalbummet “Store Hoved”, har duoen forfinet udtrykket, der består af klassisk sangskrivning bygget oven på lag på lag på lag af melodistumper, trommemaskiner, guitarfigurer, klaverer og luftige vokaler. En fantasifuld og detaljerig musik med billedskabende tekster om drømme, hævn, retfærdighed, druk, religion, kærlighed og rockmusik.

Stærosaurus startede som Andreas Stærs personlige frikvarter fra hans dengang primære rolle som bassist i den højtspillende og ambitiøse rocktrio November. Rundt om Andreas Stærs vokal og tekster står Smedegaards produktioner som består af opklippede beats, melodistumper og gentagende loops blandet med håndspillede instrumenter. En musikalsk legestue, hvor alt legetøjet er rodet ud på gulvet og derefter sammensat på nye måder. Der er ikke blevet skelet så meget til genrer eller god og dårlig smag i processen – kun, hvad der føltes friskt og sjovt.

Stærosaurus har haft nummerne “Jeg har aldrig (haft sådan før)” og “Hvis du ser mig går det skidt” playlistet på hhv P3 og P6 Beat. Den nye single “På Stranden” har allerede fået airplay på P6 Beat og på P4. Bandet er medlem af bandkollektivet Copenhagen Collaboration, og har sammen med disse optrådt på Arena scenen på Roskilde Festival 2012.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
1. maj 2014
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
DANSER DE FOR FREMMEDE?
Spilleperiode 6. dec - 11. dec
SUN SHIP
Udgivelsesdato 11. nov
DRØMME OM NOGET ANDET
Spilleperiode 30. nov - 21. dec
WOMB OF LIFE
Udgivelsesdato 22. nov