I DAG:
MUSIK

Rowbird

10. oktober 2014
KAN OPLEVES VED AT DOWNLOADE FRA NETTET

Rowbird er alias for sangeren Camilla Würtz Bredahl. Det er med et brændende ønske om at sætte den mørke fugl inde i sig fri, at albummet under det blotte navn “Rowbird” er blevet til. Musikken er lyden af americana-twang fra en eksplosiv guitar, simpel rock'n'roll og organiske rytmer, der kan associere til lidende hestehove fra en anden fantasiverden, der danner fundamentet for Camillas ærlige fortællinger. Sangene er skrevet af Camilla på få vintermåneder i 2014, og kort tid efter indspillet i et live set-up over få dage i Tonometer Studio ved producer Christian Skjødt.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
17. oktober 2014
Musik info
Rowbird er et projekt der forsøger at få friste lytteren til ikke kun at lytte til singler, én af gangen, for “Rowbird” er et univers hvor den røde tråd binder lydbilledet sammen gennem hele debuten.
Pladen afsluttes i en duet med den danske sangerinde Kira Skov, der sammen med Rowbird fortolker det gamle nummer “What a Wonderful World”, et spændende samarbejde, der opstod eftersom Kira har fungeret som en inspirerende og støttende person det sidste år.
“Rowbird” udkommer d. 3 november 2014, og er Camillas debuterende vingetag som soloartist.

 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
RÆDSEL
Spilleperiode 21. feb - 21. mar
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb