I DAG:
MUSIK

Stævne

17. august 2017
KAN STREAMES OG DOWNLOADES

Med udgivelsen af et par engelsksprogede plader i midten af nullerne, bl.a. i samarbejde med keyboardspiller og producer Gæst Vincent (Allan Olsen, Klondyke), blev der ind imellem leget med at optage versioner af sangene på dansk. Og på ep'en Folk & Fæ EP (NMS) fra 2013 havde VESTERGAARD samarbejdet med digteren Kasper Anthoni, som leverede to af de i alt seks tekster på dansk. Bl.a. var sangen "Memphis Station" et længere uddrag af Johannes V. Jensens berømte digt fra 1907. EP'en sikrede VESTERGAARD en nominering til DMA-Folk i 2013 i kategorien Årets traditionspris.

I april måned 2017, da optagelserne til Stævne var ved at være ved ende, optrådte VESTERGAARD og producer Jacob Lee Horney ved årets Arctic Sounds Festival i Sisimiut i Grønland, verdens nordligste musikfestival. Efterfølgende er pladen blevet mixet af Peter Kjædegaard (Minds of 99, Lars HUG m.fl.) og Mark Norup og masteret af Henke Jonsson (Kent, Thäström m.fl.).

Vestergaard har en omfattende koncertaktivitet, hvor han som moderne trubadur bl.a. har optrådt i lande som England, Sverige, Norge, Tjekkiet, Frankrig og USA. Han har efter udgivelsen af sin første engelsksprogede plade spillet på det legendariske spillested CBGB´s i New York i 2005, 12Bar Club i London, SPOT-festivalen, Tunø-festivalen m.m. og supportet navne som José González (S) og Jesse Harris (US) samt et væld af danske artister. Hans sange er blevet brugt i flere DR- programmer og dokumentarer og en film om dansk design og kultur (PEJ-gruppen).
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
22. september 2017
Musik info
På Stævne medvirker - ud over Vestergaard og Jacob Lee Horney:
Jon Kruse (trommer)
Ole Møller (bas/guitar)
Morten Maltesen (pedal-steel)
Mette Ratzer, Marie Linde og Rie Lundby (kor)
Alexander Kragelund (mundharmonika)
Sune Grønkvist (percussion).

 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun