I DAG:
MUSIK

Laurits Emanuel

25. maj 2015
KAN OPLEVES VED AT DOWNLOADE ALBUM

Laurits Emanuel byder med sit andet album os op til dans på en saftig bund af originale melodier og et kærkomment gensyn med saxofonsoloen, twinguitaren og 70’er¬koret. På et album der på én gang virker dugfriskt, og samtidig tør skue bagud, står han på skuldrene af danske sprogmestre som Sebastian og Søren Kragh¬ Jacobsen og den flamboyante rock fra Roxy Music og Queen. Med “Midlertidig Mening” får vi serveret et at årets mest originale danske popalbums som både inviterer til fest og fordybelse.

Da Laurits Emanuel i 2010 mistede en af sine nærmeste venner, lukkede han i kølvandet på tabet, sine daværende bands og projekter ned. I den følgende tid , arbejdede han en ny kreativ dybde sig frem. En dybde der mest mærkbart krystalliserede sig ved en knivskarp lyrik på modersmålet. Tekster der vil mere end at huskes på et femordsomkvæd men skabe forståelige bøjninger af hverdagens betragtninger og for det meste uforståelige systemer.

“ Først da vi stod i studiet stod det mig klart hvor mange retninger “Midlertidig Mening” egentlig ville skyde i. Det er lykkedes os at gøre det til pladens klare styrke. Denne udgivelse indeholder kort og godt de bedste sange jeg endnu har skrevet.” - Laurits Emanuel

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
12. juni 2015
Musik info
Laurits Emanuel har i de senere år været meget aktiv som både musiker og scene¬kunstner. Ved siden af sin solokarriere er han også en del af folkpop bandet The Grenadines, og han har ageret kapelmester og komponist i række teateropsætninger senest i “Syngepigerne” på Nørrebro Teater. Med sin poetiske pen og det unikke øre for melodier og harmonier ¬ har Laurits Emanuel således allerede indvarslet sin ankomst ¬ som en ny vigtig stemme på den danske musikscene.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
TOTEM
Udgivelsesdato 7. jun
TIVOLIREVYEN 2024
Spilleperiode 6. jun - 14. jul
A:MAZE
Spilleperiode 26. maj - 2. jun
POWER ALLEY
Premiere 23. maj - 23. jun