I DAG:
MUSIK

Radiumusic

28. november 2014
KAN OPLEVES PÅ CD

Pop Noir i et spændingsfelt mellem videnskab og musik

Med engelsksprogede radioaktive popsange udfordrer skuespiller og sanger Lotte Andersen genrebegreberne på hendes kommende album. I et alsidigt møde af stråler og svingninger hylder de tolv kompositioner fysikken, den videbegærlige forskning, kærligheden og menneskets eksistens.

Det usynlige, det farlige, det magiske og universets radioaktive stråler har hovedrollen, når Lotte Andersen, i samarbejde med komponisten Søren Møller, elektronica-musikeren Spejderrobot og tekstforfatter Neill Cardinal Furio i poppens univers koger stemninger af mørk energi og livsbekræftende danserytmer baseret på menneskets historiske og modige opdagelser. Her møder naturvidenskabens stringente formler et musikalsk Pop Noir-univers med elementer af eurobeat, klassiske strygere, dubstep, vals og historiske ballader.

Radiumusic er en musikalsk ekspedition i en videnskabelig verden af radioaktivitet, røntgen, sorte huller og universets begyndelse i The Big Bang. Musikken støder sammen med videnskaben - ikke som hinandens modsætninger, men som to sider af samme sag.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
11. december 2014
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun