I DAG:
MUSIK

Childrenn

24. januar 2016
KAN OPLEVES VED AT DOWNLOADE VIA LINK

I foråret 2015, gik rockbandet CHILDRENN i Jens Benz Studio i Valby og White Dwarf Studios i København og indspillede det debutalbum, som sangskriverne Manoj Ramdas og Jakob Brixen i fællesskab havde komponeret.

Albummet blev efterfølgende mixet af superproduceren Randall Dunn i Avast! Recording Studios i Seattle. Randall Dunn har blandt andet arbejdet sammen med Sunn o))), Earth, Black Mountain, Wolves In The Throne Room og mange andre af den sidste årrækkes mest toneangivende musikere.

Numrene spænder fra krautrock/noise på det syv minutter lange ’Animale’ over det mere nedtonede, repetative og dronende ’Dancing On Ashes’ til det hårdtslående og tunge ’Handcuffed’, hvor man tydeligt fornemmer et anstrøg af den nutidige Seattle-lyd, og den tibagelænede og blide moderne psych tilgang på "It's Time To Leave".

Medlemmerne af CHILDRENN har tidligere spillet med bl.a. Psyched Up Janis, The Raveonettes, The Good The Bad, SPEkTR, Sort Sol, Mechanical Bird, Kloster, Hymns From Nineveh og Powersolo, hvilket naturligvis afspejler sig i at det yderst velspillende band - live såvel som på plade - præsenterer en massiv, støjende og kompromisløs helhedsoplevelse, der vil fryde enhver med trang til mørk, repetativ og desperat rockmusik.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
8. februar 2016
Musik info
CHILDRENN er:
Jakob Brixen - Guitar & Vokal
Manoj Ramdas - Guitar
Jakob Krogh Jørgensen - Bas
Rune Nugge Kristensen - Trommer

 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
KALINKA - PLEJER ER DØD
Spilleperiode 22. sep - 2. okt
VINDEN I PILETRÆERNE
Spilleperiode 13. sep - 26. okt
STRONG ENOUGH
Spilleperiode 16. sep - 19. okt
BAKING RACE
Spilleperiode 9. sep - 25. sep