I DAG:
MUSIK

Bo Schiøler og skavankerne

19. september 2015
Ældrebyrdeblues
KAN OPLEVES VED AT DOWNLOADE ALBUM

Bliv positivt overrasket, når Bo Schiøler, denne ”gamle mand” og ”bagmændenes bagmand” fra Vesterbro Ungdomsgård træder frem - og er sig sin alder bekendt. Ja, sågar påberåber sig ret til aldersmæssig, ligeberettigelse og menneskeværd.

Bo Schiøler er pensionist, men stadig hyper-aktiv efter et langt – over 44 års - kunstnerisk virke som hus-poet og -komponist for børn og unge fra Vesterbro Ungdomsgård. Bo medvirkede til, igennem 32 CD og DVD udgivelser, at sangog teatergruppen fra Vesterbro blev kendt i ind - og udland.

Trods Bo’s 70 år, har sangene på ÆLDREBYRDE BLUES en pågående, spændstig vitalitet, som ku’ være en ung mand værdig. Men dykker man ned i teksternes univers, er der en dybde, som klart udtrykker - modent bageblik, alderserfaring og levet liv. Det er langtidsholdbare, kraftfulde kvalitetssange …

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
22. september 2015
Musik info
ÆLDREBYRDE BLUES er en dogme cd. Den er indspillet bandorienteret live i studiet, som man gør med jazz- og klassiske indspilninger. Både musik og vokaler er indspillet samtidig. Kun ganske få gange, blev en vild mega-bøf reddet med et over-dub. Eller en ekstra korstemme tilføjet. Ellers er alt spontant og 100% skudt fra hoften. Bo Schiøler bliver nu igen talerør for en generation - men denne gang hans egen pensionistgeneration. – Den 3. alder skal kraftfuldt på landkortet i 2015 og i fremtiden!
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
INFLUENCER INFLUENZA
Spilleperiode 6. feb - 14. mar