I DAG:
MUSIK

Climb it baby!

11. maj 2014
Before sunrise
KAN DOWNLOADES VIA LINK

Climb It Baby har som band eksisteret i lidt over 4 år og består af brødrene Nørgaard og brødrene Joe samt femte medlem Kasper Mandrup. Navnet kunne sagtens referere til den rejse, bandet har været igennem de sidste 4 år, hvor de har arbejdet påat nådertil, hvor de er i dag. Undervejs pånoget af rejsen har forsangeren Kasper, samt den ene halvdel af brødrene Nørgaard, opholdt sig i Thailand for at skrive teksterne til ”Before Sunrise”. En oplevelse der bedst kan beskrives som en selvdestruktiv og eksistentiel krise, der har bragt ham til essensen af sin formåen som sangskriver.

Det lyriske materiale er skrevet som en helt klar eftervirkning pået brud med kærligheden og de rammer, der ukrænkeligt passer pået individ, der nok lider af mere tryghedsnarkomani, end man skulle tro. Derfor er ”Before Sunrise”sange om livet, når det rammer skyggesiden, og om de tidspunkter hvor man mågrave rigtig dybt for at finde samling påsig selv igen.

Den anden bror, Nikolaj Nørgaard, har sammen med Dan og Per Joe samt femte medlem, Kasper Mandrup, skabt lydsiden til teksterne som udtryksmæssigt balancerer mellem rock, blues og 70’er inspireret drone. De forskellige genrers udtryk anvendes påde enkelte numre i takt med at det indre kaos, bryder ud. Den konstante stemning af noget foranderligt både i musik og lyrik gør, at man bliver ved med at lade sig rive med og drages mod at være at være en del af denne familie af beskidt rock.

Numrene er indspillet live ind pågammeldags spolebånd i studiet hos Jens ”Benz”Søndergaard, der har fungeret som tekniker, producer og mixer påpladen sammen med Frederik Valentin. Frederik har desuden været med som musikalsk sparing og hjælp før, under og efter studiet, og han er musikalsk legekammerat pånogle af numrene påep’en.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
22. maj 2014
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
INFLUENCER INFLUENZA
Spilleperiode 6. feb - 14. mar