I DAG:
MUSIK

Strings and Feathers

28. oktober 2016
Select Captain
KAN OPLEVES PÅ CD

Kristian Gaarskjær’s musikalske alias Select Captain udgiver nyt album to år efter udgivelsen af debutpladen ’The Fear and The Lights’. Tiden mellem de to er blevet brugt på heftig turné aktivitet landet rundt, både helt solo, og med sit faste band, ligesom det er også er blevet til EP-udgivelsen Pure Neon (der bl.a. kastede P4-hittet Morning af sig).

Det nye album viser helt nye sider af Select Captain og bærer stort præg af, at kaptajnen denne gang har involveret sit liveband væsentligt mere både i studiet og i sangskrivningsprocessen.
Resultatet er et album, der udvider Select Captains lydpallet, og selvom musikken stadig er forankret i en amerikansk sangskrivertradition, er der her tale om et album, der har mere diversitet i sig ved også at være inspireret af en række rock- og indieartister fra 90’erne og frem til i dag.

Sangene på albummet handler alle grundlæggende om menneskelige følelser, på godt og ondt, i en meget splittet verden. Ensomhed, arrogance, grådighed, afmagt, glæde og optimisme går hånd i hånd, og giver et musikalsk syn på en verden i opbrud og forandring.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
1. november 2016
Musik info
Medvirkende:
Kristian Gaarskjær (vokal, guitar)
Søren Vestergaard (guitar, keys, bas, vokal, programmering)
Jonas Wegner (bas)
Johannes Gissel (trommer, tamburin)
Kasper Olsen (guitar, mandolin, banjo, lapsteel)
Mathilde Falch (vokal)
Tore Nissen (klaver)
Morten Vestergaard (orgel)
Ollie (lyde)
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun