I DAG:
MUSIK

Den gule dør

12. april 2015
KAN DOWNLOADES VIA NETTET

Et skridt frem kan enten være frit fald eller første skridt på vejen mod noget nyt. De har rullet i græsset, snublet og faldet. De har slået sig og set døre blive åbnet til rum, hvor der er plads til følelser og tanker.

Dette rum åbner de for jer på deres debutalbum, og ud af højtalerne flyder musik med en helt særlig voldsomhed og sårbarhed, der leder tankerne hen på Kent & Love Shops lettere melankolske og melodiske lydunivers med tekster åbne for fortolkning, kombineret med Baals teatralske udtryk. Sangene tager alle udgangspunkt i en umiddelbar fornemmelse skabt af de hverdagsdramaer, der er uundgåelige i relationer og følelsesliv.

Selvom albummet spænder vidt, er der tale om et yderst homogent album. Fra den lettere melankolske single Sanser, hvor poprock-elementerne blandes med lyden af en prærie-guitar – der svunget i delayeffekter minder om en scene i Pulp Fiction, hvor det hæsblæsende tempo pilles ud med vokalens søgen efter forankring i en ny virkelighed - til den akustiske og ”folk”-agtige fornemmelse i Vidste Du, hvor der optimistisk skues fremad i livet, uden at det bliver søgt eller patetisk.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
30. marts 2015
Musik info
Guitarist og sangskriver Michael Warrer Larsens fængende kompositioner forstærkes af Per Andersens kompromisløst ærlige vokal, hvis modige og nærværende udtryk, indrammes præcist af Toke Hages lyd, trommer og produktion. DENGULEDØR elsker at være her. På toppen af bakken.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
FANNY OG ALEXANDER
Spilleperiode 16. sep - 5. okt
HATTEJAGTEN
Spilleperiode 21. sep - 18. okt
MR. MARMALADE
Spilleperiode 27. apr - 22. maj
VIVA LA FRIDA
Spilleperiode 13. sep - 18. sep