I DAG:
MUSIK

In transit

15. maj 2015
Somewhere in the Darkness
KAN OPLEVES VED AT DOWNLOADE ALBUM

In Transit udgiver deres klassiske pop/rock debut album ”Somewhere in the Darkness” 27. april 2015 via Target Group.
In Transit er et dansk upcoming band med base i København, og blev startet af Robert Fagone (sang, guitar & keyboards) og Henrik Petersen (trommer) i januar 2012. Senere er Marcelo Zagal kommet med på bas, så bandet i dag er en trio som bevæger sig i genren klassisk pop/rock blandet med nutidens elektroniske effekter.

Albummet ”Somewhere in the Darkness” er produceret af Robert Fagone og mixet af Stefan Boman, der bl.a. har produceret og mixet flere albums med det svenske band Kent.
“Somewhere in the Darkness” er et rock album, hvor stemningerne og melodierne i musikken er de bærende elementer og teksterne har en birolle. Sangene handler både om kærlighed, parforhold, drømme, savn, vrede, bristede illusioner, håb, ensomhed, afmagt m.v. – kort sagt om livet.
“Boys of Berlin” en af de 10 sange på albummet, er allerede inden det er udkommet blevet udråbt som et kommende hit på den danske rockscene!

Men hvorfor i alverden overhovedet udgive et rockalbum i en tid hvor stort set alt hvad der bliver spillet i radio og TV kun er pop?? In Transit brænder simpelthen for rockmusik med gode melodier og inderlighed:

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
19. maj 2015
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
INFLUENCER INFLUENZA
Spilleperiode 6. feb - 14. mar