I DAG:
MUSIK

It's a Synth

31. december 2014
KAN DOWNLOADES VIA NETTET

At menneskets sind består af både brutale drifter og velfunderet ræson er ingen nyhed. Men få besidder så skarpt adskilte portioner fornuft og vanvid som den albumaktuelle synthpopduo It's a Synth. Producer og tangentmand Andreas Fog-Petersen og sanger Casper Clemmensens vej frem mod det højaktuelle "Curiosity" er belagt med lige dele køligt velovervejede beslutninger og varmblodige udskejelser.

Andreas Fog-Petersen og Casper Clemmensens dybe forankring i naturvidenskaben bragte i de sene 90'ere dem begge til Farmaceuthøjskolen i København. De fattede hurtigt sympati for hinanden, men venskabet tog først for alvor fart, da de opdagede deres fælles tunge passion for støjende guitarmusik og det dertil hørende heltedyrkeri og uhæmmede stimulansindtag. De satte med frådende livslyst empiri bag deres rockfantasier og krydrede det stramt indrammede studieliv med drukture, som blev kickstartet med læreanstaltens rigelige forsyninger af finsprit - for eksperimentets skyld sprøjtet med kanyle direkte i blodårerne.

Der gik ikke længe, før Fog-Petersen og Clemmensen sammen befolkede et dunkelt, sveddryppende øvelokale i selskab med Fog-Petersens barndomsvenner i bandet Leisure Alaska. Da alle fire initiativtagere til bandet var guitarister, indvilgede Clemmensen i at sætte sig bag trommerne - trods sparsom erfaring. Det skulle senere vise sig skæbnesvangert.

Da der efter nogle års intensiv koncert- og indspilningsvirksomhed begyndte at samle sig interesse om Leisure Alaska fra branchehold, måtte bandets guitarbærende medlemmer - heriblandt Fog-Petersen - indse, at Clemmensens evner bag trommerne ikke var tilstrækkelige til at indfri bandets potentiale. Da den ubarmhjertige fyreseddel blev overleveret, hang det ellers så fasttømrede venskab pludselig i en tynd tråd.


Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
26. januar 2015
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun