I DAG:
MUSIK

Gårdsanger Optur

14. oktober 2016
Bo Schiøler
KAN STREAMES OG DOWNLOADES

Fra "Kattejammer Rock" tli Ridder af Dannebrog til Gårdsanger Optur

Bo Schiøler har stadig sine meningers mod. Det er stadig de mundrette tekster, den vedkommende handling og de fængende melodier som er i højsædet. Og jo, den sociale indignation, ret og u-ret og den store, ofte besværlige, kærlighed - ligger på lur overalt på GÅRDSANGER OPTUR

Nøjagtig 40 år efter det landskendte album Kattejammer Rock (Vesterbro Ungdomsgård) udkom, er den gamle mester på spil igen. Denne gang med mesterværket Gårdsanger Optur. Bo er utrættelig igang, som han altid har været det: Med at skrive nye sange, afholde koncerter og indspille cd’er. En beundringsværdig, livslang karriere, som da også har indbragt et hav af priser. Han er bl.a. Ridder af Dannebrog, modtager af DJBFAs hæderspris, Martin Andersen Nexøs Æreslegat, Scher?g-Kirk-Gelsted Prisen … ... Godt gået, af en “gammel bagmand” - som nu, efter 44 år som huskomponist på Vesterbro Ungdomsgård, udgiver Gårdsanger Optur i eget navn.

Med guitar og livslang erfaring - med følelser og re?eksioner - inviterer han os indenfor i sit spændstige og vitale musikalske univers. På Gårdsanger Optur mødes høj humor og dyb alvor. Hos Bo Schiøler er der aldrig tid til ligegyldig døgn?ue-pop. Her er 12 nye langtidsholdbare, kraftfulde kvalitetssange - Rock, Blues, Jazz og Ballader … Det swinger, de snerrer og der er stor skønhed. Med stor sproglig sikkerhed beskriver Bo Schiøler livet i den 3. alder.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
8. november 2016
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
KALINKA - PLEJER ER DØD
Spilleperiode 22. sep - 2. okt
VINDEN I PILETRÆERNE
Spilleperiode 13. sep - 26. okt
STRONG ENOUGH
Spilleperiode 16. sep - 19. okt
BAKING RACE
Spilleperiode 9. sep - 25. sep