I DAG:
MUSIK

AndyOp

15. februar 2013
KAN OPLEVES VED AT DOWNLOADE ALBUM

Det nye album ”Herfra” har været lang tid undervejs og er lavet med vennen og produceren Lasse Heering. Mere end 300 optrædener er det blevet til siden 2008. Og der er ikke blevet mindre travlt på hjemmefronten med to børn og en kone, der er blevet sundhedsminister. Men det har også taget tid at finde frem til den lyd, som skulle være ANDYOP anno 2013. Under den store tourvirksomhed oplevede ANDYOP at spille med band og musikere, hvilket affødte en lyst til at lave noget mere dynamisk og melodisk. Mindre tungt og hiphoppet. Andreas forklarer:

”Jeg ville lege med andre genrer og finde et udtryk, der var mit eget. Resultatet er et album med fart over feltet og mange farver. Der er numre, som er inspireret af dance, rock, pop og – nå, ja – hiphop.”

Musikken har fået mere plads og legesygen er åbenlys. For Andreas Seebach er blevet ældre og er et andet sted i sit liv, end da han lavede ”Nærmest Perfekt”. Det skinner naturligvis også igennem i teksterne. ”Herfra” handler om at tro på sig selv og gå imod strømmen. Det handler om at gribe dagen og gå efter drømmen. Og om at blive voksen. At være lykkelig og leve livet, mens man kan. Men det handler også om en verden der vakler og et samfund, der smuldrer. Om ridserne i lakken. Budskaberne er mindre bombastiske og de personlige beretninger tager et andet udgangspunkt. Men grundessensen er den samme. Det er et album, som vil noget.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
4. marts 2013
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar