I DAG:
MUSIK

Kool Bandi

24. maj 2014
KAN OPLEVES VED AT DOWNLOADE LINK

Først og fremmest går KOOLBANDI sin egen vej, tror på sig selv, og tænker ikke nødvendigvis på modtageren. KOOLBANDI har genfundet lysten til at rime og fortælle historier, KOOLBANDI udspringer som en hybrid mellem sit gamle jeg KØLIG KAJ og tiden før, hvor rappen var en leg.

Selvom der er tale om et debut album er Thomas Lægaard en gammel kending i rap miljøet, hvor han fra rappens start i midtfirserne, var kendt som en dygtig og frygtet freestyle rapper. Musikalsk voksede han op med Tue Track, var med på det banebrydende album DE GRIMME ÆLLINGER og senere endte han på alle landets forsider som den første rapper i verden der vandt et nationalt melodi grandprix.

KOOLBANDI er 42 år gammel, men har lokaliseret ind til sit legebarn, der bider fra sig med socialrealistiske undertoner.

”Da jeg besluttede mig for at lave lokaliseringen, var hoved formålet at lokalisere mig selv, finde ud af hvem jeg var som musiker, og hvad jeg havde på hjertet efter så mange års pause.”

At blive voksen og må tage ansvar er en stor del i det tekstmæssige univers som fylder debuten fra KOOLBANDI, men der er også plads til at lege med det danske sprog, og udbrede hans særprægede dialekt. Den kompromisløshed og lysten til at lege, selvom man er en 42 årig familiefar, er det der driver KOOLBANDI.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
16. juni 2014
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun