I DAG:
MUSIK

Slip

3. april 2017
Soloalbum fra CHIEF 1
KAN DOWNLOADES OG STREAMES

Efter mange år som en af Danmarks mest anerkendte sangskrivere og producere er Chief 1 nu klar med sit første soloalbum

Alle kender Lars ”Chief 1” Pedersen som frontfigur og medlem af den banebrydende rapgruppe Rockers By Choice og ikke mindst kender vi Chief 1 som talentspejder, hitmager, producer og sangskriver for et utal af kunstnere. Bl.a. L.I.G.A, Outlandish, Johnny Madsen, Love Shop, Sanne Salomonsen, Kim Larsen, Gnags, Ace of Base, Lars H.U.G., Niklas, TV-2, Sound Of Seduction, Ricky Martin og Nik & Jay. Listen er alenlang, som musikken er sindssyg melodiøs. Chief 1 har arbejdet som hitmand for et utal af danske som internationale musikere og kan farve med alle farver på paletten af musikalske stilarter.

I efteråret 2015 fik Chief 1 imidlertid en spirende lyst til at stå på egne ben og få et kunstnerisk frirum, efter 28 år i tro tjeneste som hitmager. I marts 2016 breakede Chief 1 således nyheden om, at han havde noget helt nyt og anderledes på tegnebrættet. Chief 1 ville gå solo, som frontfigur, sanger og sangskriver med nærværende, ærlige og livskloge tekster, der tager udgangspunkt i ham selv.

Succesen og lanceringen som solist blev 1.juni 2016 fulgt op af den iørefaldende og livsglade single ”Sommernætter” - og nu er der altså et helt soloalbum på vej!
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
21. april 2017
Musik info
Musikere:
Chief 1: Vokal
Heini Corfitz: Guitar & Kor
Bo Petersen: Guitar & Kor
Signe Juhl: Keys & Kor
Sisse Tomczyk: Vibrafon & Perc
Casper Mikkelsen: Trommer & Kor
Niels Kvist: Bas

Pladeselskab: Target Group
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
INFLUENCER INFLUENZA
Spilleperiode 6. feb - 14. mar