I DAG:
MUSIK

Rumpistol

7. december 2013
KAN OPLEVES VED AT DOWNLOADE ALBUM

Efter Rumpistols seneste samarbejder med vokalisterne Red Baron (”Floating” albummet i 2012) og John LaMonica (”It’s Everywhere” EP, 2013), er han nu tilbage med et album, der fortsætter den udadvendte retning, samtidig med at det sender et anerkendende nik til hans tidligere instrumentale udgivelser. Dette høres især i valget af akustiske instrumenter som fast følgesvend til maskinparken samt det store fokus på detaljerne. Albummet gæstes i øvrigt af danske MØ, amerikanske John LaMonica, syd afrikanske Katherine Mills Rymer (fra OOFJ) samt Red Baron.

Rumpistol har valgt albumtitlen ”Away”, fordi mange af numrene på albummet helt åbenlyst handler om fravær og de mange måder man kan være og blive væk på. Det handler om at fare vild eksistentielt eller eskapistisk - at være på flugt fra noget - og om at være på vej et nyt sted hen - en vigtig drivkraft som Rumpistol ofte har fremhævet ift. skabelsen af hans lyd. Jens B. Christiansen forklarer:

”Alle mennesker kender til det at være fraværende, eller det ubehagelige og nærmest ydmygende i at være omkring fraværende mennesker. Paradoksalt nok er fravær som regel forårsaget at et totalt nærvær. Altså at man er så meget tilstede i én ting at man glemmer alt andet omkring én. Det er den zone jeg går ind i når jeg arbejder med min musik”

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
18. december 2013
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun