I DAG:
MUSIK

Porcelain

29. november 2013
KAN DOWNLOADES FRA NETTET

Brødrene Jesper og Peter Urban er sammen med resten af Porcelain klar til at sende nyt materiale på gaden. Efter en 12 års albumpause, sender de til november deres tredje fuldlængdealbum på gaden.

Porcelain løber i blodet på Jesper og Peter. De to brødre danner kernen i bandet, og de har fra barnsben udfordret hinanden og deres stærke relation i deres passionerede tilgang til det fælles projekt, musikken.

De brød første gang igennem i midten af 90’erne med radiohittet Lovesize fra EP’en af samme navn og udgav de følgende år to albums “Perfect Daze” (1998) og “Tomorrow Will Be Great” (2001).
Selvom bandet på papiret har holdt pause, har passionen og nødvendigheden aldrig forladt de to brødre. Fra 2001 til 2013 har Porcelain kun gjort sig bemærket i offentligheden i 2006, hvor de igen skiftede trommeslager og bassist. De nye kræfter Jesper Valentin Holm og Niels Ole Præstbo gav bandet ny energi, og de startede indspilninger af nyt materiale, som gik efter en mere autentisk og ”tight” lyd af rock.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
4. december 2013
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
PEGGY PICKET SER GUDS ANSIGT
Spilleperiode 9. nov - 7. dec
NINNA
Premiere 4. nov - 1. jan
150 METER TIL I MORGEN
Spilleperiode 6. nov - 29. nov
DRONNINGENS CORGI
Premiere 9. nov - 1. jan