I DAG:
MUSIK

Sing, sing, sing

4. oktober 2014
KAN OPLEVES VED AT DOWNLOADE FRA NETTET

Det startede med en frokost medio 2010, der resulterede i en aftale om 6 hyggelige weekender i starten af 2011 med gode sange, historier fra livet på landevejen, en håndfuld akustiske guitarer og en tamburin. Udgangspunktet var Ivan, Søren og Alex men de blev hurtigt enige om, at der ville mangle et kvindeligt touch.

Fast forward til 10. November 2010, hvor medlemmerne for første gang var samlet i Penthouse Studiet i København. Nu var herretrioen suppleret af Sascha Dupont og Nina Forsberg, og der blev snakket, lyttet til yndlingssange og jammet nogle meget forskellige sange, der afspejlede de fem medlemmers meget forskellige baggrund. Det var også ved det første møde, at stilen blev grundlagt. Sing Sing Sing skulle ikke være et korensemble, men fire sangere, der supplerede hinanden og backede hinanden op; holdt i hånden af kapelmester Jacobsen. Og så skulle det først og fremmest være gode sange, ikke nødvendigvis kendte sange. Bob Dylans ”My Back Pages” blev valgt som Sing Sing Sings første musikalske visitkort. Den levede op til dogmet, og samtidig sparer Dylan ikke på ordene, så der var rigeligt med vers til, at alle fire sangere kunne komme til orde. ”My Back Pages” blev sendt til radioerne i starten af 2011 og fik en rigtig fin modtagelse.

Allerede inden turneen startede i februar 2011, stod det klart, at de oprindelige 6 weekender ikke ville være nok. Flere af landets festivaler meldte sig på banen, og da sommeren var overstået, havde Sing Sing Sing spillet ca. 40 koncerter med glade publikummer og gode anmeldelser. Siden fulgte endnu et par turneer, og bandet har rundet de 100 koncerter.

Her ved udgangen af sommeren 2014 er Sing Sing Sing klar til endnu en omfattende Danmarksturne og udgivelsen af debutalbummet The Crossover.
Undervejs har bandet sagt farvel til Nina Forsberg, der ønskede at koncentrere sig om sit eget album. Hun blev kortvarigt erstattet af Gry Harrit, men nu er Sing Sing Sing komplet med Lonnie Kjer som nyt fast medlem.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
7. oktober 2014
Musik info
SING SING SINGer: Sascha Dupont Connor - Lonnie Kjer - Alex Nyborg Madsen - Søren Jacobsen og Ivan Pedersen

 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun