I DAG:
MUSIK

The House

6. marts 2016
KAN OPLEVES VED AT DOWNLOADE ALBUM

Du fødes, du opdrages, du uddannes, du arbejder, du formerer dig, du arbejder, du venter, du dør.

The House byder op til dans og storslående melodiske omkvæd på deres andet album, "Race To The Red light”, som er lige på trapperne. Albummet er produceret af James Thomas som har stået bag flere store internationale, såvel som danske produktioner, bl.a. Beth Harts "Learning To Live".

"Race To The Red Light” formodes at kunne vække en sød kløe hos de fleste og du kan løbe, sove, knalde, tude og danse til den. Men drik dig fuld først, gør noget du aldrig har turdet gøre før - sig dit job op, sælg alt dit lort og flyt ud i skoven.

"Race To The Red Light” er skabt i en erkendelsen af at afmagten skal fejres og at ingen af os ved hvad noget som helst betyder - eller at der skulle findes noget som helst af reel betydning...

Det lyder måske lidt af sort hår og eyeliner og måske en lille fedtet bog med digte, men "Race To The Red Light” er en fest der starter lige nu, og meget lig bandet på Titanic, har The House travlt med at få alle med ombord - for hvis skibet skal synke, kan det lige så godt gå ned i fest.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
15. februar 2016
Musik info
Hostile Man er produceret og mixet, i Jesper Staustrups studie i Gudhjem. THE HOUSE er en trio, Kennie Ørsted (vokal), Jesper staustrup (bas) og Morten Pauck (guitar). De har på albummet arbejdet tæt med DJ Jett der har leveret beats og cuts til flere numre på debut pladen.
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
SUPERMAGT
Spilleperiode 12. sep - 2. mar
LAZARUS
Spilleperiode 1. jan
A CLOCKWORK ORANGE
Spilleperiode 25. feb - 4. mar
KOOL KOOL KINA
Spilleperiode 22. feb - 7. mar