I DAG:
MUSIK

Mother Empire

28. november 2014
KAN OPLEVES VED AT DOWNLOADE ALBUM

Mother Empires mørke, melodiske rock er inspireret af science fiction, filmmusik og dyster synthpop. Musikken er på én gang kølig og sjælfuld og bevæger sig i grænselandet mellem amerikansk alternativ rock og en opdateret udgave af firsernes britiske New Romantics. Udtrykket svinger mellem dystre fremtidsvisioner, indadvendt søgen og iørefaldende riffs og omkvæd.

De mest åbenlyse referencer findes i firseralbums af Tears for Fears, Roxy Music, The Cure, Talk Talk og Depeche Mode, hvis flair for at kombinere det skæve og det radiovenlige har været et konstant pejlemærke i Mother Empires musikalske vision. Men også nyere navne som Editors og Interpol kan spores i musikken.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
17. november 2014
Musik info
Medlemmerne af Mother Empire har deres daglige gang i Vesterbro-studiet FishCorp, som henover det seneste årti har etableret sig gennem en række markante produktioner og som tilholdssted for flere bands og kreative musikalske samarbejder. Studiet huser bl.a. I Got You On Tape, producer Rune Borup og en række upcoming kunstnere, som ofte finder inspiration i husets imponerende park af analoge synthesizers.
Albummets 11 sange er blevet til over en periode på fire år, hvor de fire bandmedlemmer har eksperimenteret både live og i studiet for at finde den helt rigtige lyd. Bandet har stået for det meste af produktionen selv, men da albummet skulle færdiggøres, var bofællen Rune Borup (producer for IGYOT, Vinnie Who, Mont Oliver m.fl.) det åbenlyse valg til at sidde bag knapperne og sikre en overbevisende finish.

 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar