I DAG:
MUSIK

LUTH

28. februar 2013
Feverish
KAN DOWNLOADES FRA NETTET

LUTH er efter er klar med en sit debut album ”Feverish". Albummet ”Feverish” er sangskriver Simon Luths bud på gennemarbejdet og velklingende popmusik.

”Feverish” er titlen på debutalbummet fra LUTH - det musikalske alias for sanger og sangskriver Simon Luth. Albummet ”Feverish” danner rammmen for hans nyeste bud på gennemarbejdet og velklingende popmusik. Inspireret af en lang række musikalske udtryk, er hans musik dynamisk og stemningsfuld, og rummer sange, der strækker sig fra små, intime fortællinger som “Breach” til større orkestrerede pophymner som “Defenders”, der i efteråret har fået en del airplay på P4.

Har spillet med alle de store, men vil og kan alene

Simon har spillet musik siden han kunne gå, og i 2006 udgav han sit første album som en del af bandet Sparklin June der var signet på EMI. Bandet havde to singler i god rotation på P3, og oplevede en velbegrundet hype i Danmark. I dag er Sparklin June fortid, men sidenhen har Simon Luth gjort det godt som tour-musiker, hvor han har spillet live med Carpark North, Nik&Jay, Aura Dione og Mads Langer m.flere. Udover at være yderst velbevandret på livescenen, har LUTH opbygget stor erfaring i studiet. På sit første album i eget navn har han selv siddet i producerstolen.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
6. marts 2013
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
PEGGY PICKET SER GUDS ANSIGT
Spilleperiode 9. nov - 7. dec
NINNA
Premiere 4. nov - 1. jan
150 METER TIL I MORGEN
Spilleperiode 6. nov - 29. nov
DRONNINGENS CORGI
Premiere 9. nov - 1. jan