I DAG:
MUSIK

ST. PROSTITUTE

31. juli 2015
KAN OPLEVES VED AT DOWNLOADE FRA NETTET

Ud over brødrene Korsholm (Fussy: sang/guitar, samt Morten: lead guitar) består bandet af den hårdtslående trommeslager Jack Andy, den pumpende bassist Jones Bak samt den rockende guitarist Kris Freeze. Tilsammen udgør de fem gutter det kompromisløse, melodiske og ekstremt energiske Rock *N* Roll band St. Prostitute. Bandet blev dannet i 2007 af en gruppe gutter der alle delte den samme fascination for Rock ’N’ Roll, og tiden hvor rockstjerner var rockstjerner.

2012 var året hvor debutalbummet ”Here Come The Prostitutes” udkom til fine anmeldelser i både ind- og udland. Bl.a. endte albummet op på Classic Rock Magazine (UK) ”Best Of 2012” med det store citat ’All hail the new kings of Denmark’, fra Geoff Barton, grundlæggeren af Kerrang!. Yderligere 2 numre fra albummet kom på compilation CDs i UK!

Allerede i 2010 var St. Prostitute på en mindre Club Tour i USA. Her lagde bandet en tur forbi legendariske spillesteder som Whiskey a Go*Go og Viper Room i Hollywood, samtidig med at de som det første danske band nogensinde, optrådte på Wasted Space i Las Vegas.
I 2011 fik bandet æren af at åbne fredags rock i Tivoli, København. Her spillede St. Prostitute sammen med det legendariske danske rockband Pretty Maids på plænen foran mere end 12.000 veloplagte publikummer

Grunden til det nye album “Glorified” blev lagt i sommeren 2014, hvor bandet var inde i en kreativ fase og fik skrevet en masse nye numre. I det øvekompleks i København hvor St. Prostitute holder til, har studiet ”Lobster Studio” til huse. De tog kontakt til indehaver og producer Rune Buck og drøftede hvordan det rå, energiske og ”live-feel” kunne fanges. Resultet kan høres på det nye album ”Glorified”.

Albummet er kompromisløs og høj energisk Rock ’N’ Roll med vægt på den gode melodi - Det har altid været et ultimativt fokus for St. Prostitute at lave catchy melodier der ”hænger ved”.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
7. august 2015
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar