I DAG:
MUSIK

Town and Country

16. maj 2017
Nyt album med Peter Brander
Efter en albumpause på fem travle år, som en af Danmarks førende producere og lydteknikere, er Peter Brander tilbage med et album der byder på en række personlige sange.
I løbet af årene, har Peter Brander observeret, tænkt over og betragtet en verden i udvikling. Om det er en positiv udvikling, Peter Brander føler, kommer hurtigt til udtryk allerede på første nummer ”Bring Back The Good Times”, hvor der bliver reflekteret over verdenssituationen, en refleksion, der langt hen af vejen kan ses som et tema for albummet. Der er også gjort plads til de storslåede og flotte ballader, Peter Brander også tidligere har vist at han mestrer på et højt internationalt niveau.

Til forskel fra Peter Brander's tidligere stærkt bluesdominerede albums, bliver hans kærlighed til countrymusikken hyldet på albummet, og der er klare referencer til en countryflirtende Don Henley, der ligesom Peter Brander selv besidder sans for dybde, melodi og yderst harmonerende samspil.

Peter Brander har selv udtalt, at ”Town & Country” er dét album han er mest stolt af. Som lytter er man ikke i tvivl om autenticiteten i de enkelte sange. Albummet indeholder store værker, der ikke vil skuffe de gamle fans, tværtimod vil albummet også tiltrække nye lyttere.
Albummet byder også på ydmyge sange, som sidder fast i hovedet langt tid efter man har taget cd’en af anlægget.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
16. maj 2017
Musik info
Band: Peter Brander, Søren Kühle Keyboards,Helge Solberg Bas,Jacob Hatholdt Trommer
Distribution: Gateway
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
FORBRYDELSE OG STRAF
Spilleperiode 12. feb - 29. feb
DIT LORTE MIT SHOW
Spilleperiode 15. feb - 7. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
INFLUENCER INFLUENZA
Spilleperiode 6. feb - 14. mar