I DAG:
MUSIK

KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA

29. januar 2020
KAN OPLEVES I VALBY

Det danske saxofonfænomen Benjamin Koppel inviterer med Sonorous Scandinavia tre af Nordens mest ekvilibristiske og kreative jazzmusikere til et musikalsk sammenskudsgilde hvor klangfuldhed og dialog er i fokus.

Nordmanden Audun Kleive sidder erfarent bag trommerne og har blandt andre spillet med Charles Lloyd og Marilyn Mazur foruden hans gode samarbejde med Benjamin Koppel.

Den legendariske norske bassist Arild Andersen, der startede sin karriere i Jan Garbareks kvartet og i dag har 22 indspilninger fra pladeselskabet ECM i sit eget navn bag sig, er for norsk jazz, hvad Niels Henning Ørsted Pedersen er for dansk musikliv.

Og den mesterlige pianist Jacob Karlzon fra Sverige fuldender kvartetten med sit virtuose og banebrydende klaverspil, der i dette helt nye kvartetformat vil vise hvor originalt og væsentligt det nordiske tonesprog og den skandinaviske jazz kan være.

Sonorous betyder klangfuld og det er netop hvad koncerten med denne skandinaviske superkvartet vil være - klangfuld, historiefortællende og vedkommende.

Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
7. februar 2020
Musik info
Benjamin Koppel (DK) - saxofon
Jacob Karlzon (S) - piano
Arild Andersen (NO) - kontrabas
Audun Kleive (NO) - trommer
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun