I DAG:
MUSIK

ALT PÅ ET BRÆT

15. september 2019
KAN OPLEVES I HELE LANDET

Den københavnske trio Hund I Snor er nu klar med deres anden EP ALT PÅ ET BRÆT.

”Hund I Snor” spiller urban poprock med et twist af jazz og bossanova, og skaber stemningsfyldte øjebliksbilleder med deres finurlige tekstunivers.
På EP’ens første singleudspil (som netop er udkommet), bliver vi bl.a. taget med ned af Kys allé på Christania den dag foråret sætter ind og bøgen springer ud. Der kan være mange ting i livet man endnu ikke har prøvet, men har man kysset nogen på Kys Allé, så har man alligevel prøvet noget.
På EP’en kommer vi også til at møde tidens skønne kvinder der både går til numerolog og tygger skrå -og så bliver vi konfronteret med alt vi lovede os selv i går….men det var jo i går!

I tittelnummeret, som også bliver 2. singleudspil fra Ep’en ”Alt På Et Bræt”, møder vi manden som kommer ind til storbyen med firetoget. Med sig har han håbet om succes og alle de kort på hånden han skal bruge. Men livet i storbyens overhalingsbane er ikke for nybegyndere og det må vores hovedperson i sangen også erkende som det ene vers tager det andet. Mest af alt kommer hans liv til at minde voldsomt meget om et Matador-spil, hvor kun Matadorlegatet kan redde ham – ’Han kører rundt og rundt og rundt i ring, helt uden grund, kan slet ik´ tænke klart. Da lovens lange arm slår til, skal han noget han ikke vil, selv om han passerer start.
Singlen ”Alt På Et Bræt” er en sand skattejagt på Matador-referencer som sangen er spækket med.
Så kast terningerne, prøv lykken og kør med rundt på brættet i denne ørehængende melodi fra Hund I Snor.
Singlen udkommer 16. august.

Trioen udgøres af Peter Ulf på vokal, guitar og mundharpe, Michael Randklev Kjær på bas, ukulele og kor, samt Olav Frølich på guitar og kor. De skarpe lydbilleder på EP’en begrænser sig dog ikke til disse instrumenter, men komplimenteres desuden af jødeharpe, klaver og violin. Udtrykket er legende og skævt, med og uden distortion og intet er overladt til tilfældighederne.

Alle numre udkommer desuden på vinyl og cd, hvor de i selskab med numrene fra trioens debut-ep ”Slå Ørerne Ud” kommer til at udgøre en samlet LP med ti numre. Albummet vil i fysisk form få titlen ”Slå Ørerne Ud”.

Om Hund I Snors debut ep skrev Promote It:
”Slå Ørerne Ud” er en samling af stemningsbilleder, taget i det øjeblik den hektiske hverdag bliver sat på pause; hvor øjnene begynder at se rigtigt, ørerne begynder at høre rigtigt, og de små finurlige refleksioner over tilværelsen sætter ind.

Fra ’Slå Ørerne Ud’ opnåede nummeret ’Nervøs I Velour’ at være mest spillet på DR P5 over to omgange.


Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
5. september 2019
Musik info
Medvirkende:
Peter Ulf: Vokal, guitar, mundharpe
Michael Randklev Kjær: Bas, ukulele, kor
Olav Frølich: Guitar og kor

Produceret af Kasper Sandberg & Hund I Snor

Trackliste
1. Kys Allé
2. Alt på et bræt
3. Skønne kvinder
4. I går

 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun