I DAG:
MUSIK

ARE WE OK?

5. april 2019
KAN OPLEVES I HELE LANDET

Nyt album: Another Juggle allierer sig med international stjerne og opfinder drømmepoppens svar på synthesizer-soloen

Der er højt til loftet på det nye album Are We OK? fra det københavnske dream pop-orkester Another Juggle.

På deres nye album har bandet allieret sig med den internationalt anerkendte indie-producer Nicolas Vernhes (The War On Drugs, Animal Collective, Deerhunter, Dirty Projectors, Wild Nothing), der har mixet to af numrene.

Og bandet bryder ny grund for dansk drømmepop ved blandt andet at introducere synthesizer-soloen som et genkommende element flere steder på pladen.

“Vi står på skuldrene af en masse bands, men vi er også hele tiden på jagt efter nye udtryk. Så da Thomas en aften begyndte at improvisere på en gammel Yamaha-synthesizer, som var smurt ind i effekter, gav det pludselig uendeligt god mening, at der skulle være en dreamy synth-solo på albummet. Og én solo blev blev hurtigt til flere,” siger Emil Eggert Scherrebeck.

At bandet dyrker det drømmende udtryk hænger blandt andet sammen med, at de gerne vil skabe alternativer til virkeligheden.

“Med vores musik vil vi gerne skabe nye verdener i lytterens hoved. Og vi føler at dream pop er en helt eminent genre, når man - for en stund - vil undslippe virkeligheden,” udtaler Anders Cederblad Knudsen.

Another Juggles første album Dance Sunshine, Dance fik blandt andet en femstjernet anmeldelse i Gaffa og en del opmærksomhed i radioen, hvor ikke mindst publikummet fra det hedengangne program Det Elektriske Barometer tog godt imod singlen Not Now som lå øverst på listen i de maksimale ti uger.

Another Juggles musik har også spredt sig til hele verden via internettet, hvor sangene fra Dance Sunshine, Dance er blevet streamet i nærheden af 200.000 gange alene på Spotify. Og bloggere og musikmedier fra hele verden, ikke mindst USA og Mexico, har givet bandet stor opmærksomhed. Mens et engelsk pladeselskab er i færd med at udgive en særlig UK-edition vinyl-udgave af debutalbummet.


Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
1. januar 1900
Musik info
Another Juggle består af Thomas Haahr, Anders Cederblad Knudsen, Nikolaj Dalsgaard og Emil Eggert Scherrebeck. Bandet blev etableret i 2012 og udgav albummet Dance Sunshine, Dance i 2016.

Are We OK?
So What **
Drama King **
Casio Nights ***
Shield *
Trojan Horse **
The Spree **
Ebeltoft ***
Fuzzy *
Revisited ***
Mixet af:
* Nicolas Vernhes, Rare Book Room / New York
** Sebastian Vinther Olsen / København
*** Thomas Haahr / København

Masteret af: Morten Bue, Orange Orchid Studio / København
Indspillet i: The Foxhole/Valby, København, Austin, TX og Ebeltoft

Medvirker på albummet:
Sebastian Vinther Olsen / El-guitar dubs / So What
Kasper Nissen / Bas / Trojan Horse
Esben Svane / Bas / So What
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
1945
Spilleperiode 27. feb - 14. mar
KARLSON - KOPPEL - ANDERSEN - KLEIVE/SONOROUS SCANDINAVIA
Udgivelsesdato 7. feb
VIVA LAS VEGAS
Spilleperiode 7. mar - 8. mar
ANNA WALK WITH ME
Spilleperiode 4. mar - 18. mar