I DAG:
MUSIK

MAREMOTO

2. december 2018
KAN OPLEVES I HELE LANDET

The Natural Disasters følger 24. november op pa° sidste a°rs TerreMoto med MareMoto (spansk for tsunami), der ogsa° denne gang udgives som en split-LP med Drone of the Dragonfly.

Lyden er mørk, guitardreven goth rock med stærke vokaler leveret af Tomas Karlsbjerg (ex Sloppy Wrenchbody), Anna Sharifi (UON) og Trine Trash (Fastpoholmen, ex BeurreNoir!)
Alioscha Brito-Egana er primus motor i The Natural Disasters og spiller ogsa° selv alle instrumenter pa° MareMoto. Han fik - efter TerreMoto, der bestod af kantet, beskidt og ska°ret ind til benet tung rock - lyst til at arbejde med en anden genre.

Han siger selv:
”Da jeg havde lavet TerreMoto fik jeg lyst til at prøve kræfter med en anden type musik, noget der la° nærmere min egen personlige stil. Jeg havde lige været til en The Sisters Of Mercy koncert i Berlin i 2017 og fik simpelthen lyst til at lave noget, der var inspireret af den genre.”
Og som mangea°rig fan af netop The Sisters of Mercy og andre navne som Fields of The Nephilim og Killing Joke, sa° var optegnelserne til den kommende toer fra The Natural Disasters ligesom pa° plads.

MareMoto er ude den 24. november som del af en split vinyl-album med Drone of the Dragonfly. Alioscha Brito-Egana (President Fetch, Java Skull, ex C.A.P.S.) har skrevet, produceret og mixet alle fire tracks i Kizio Studio. Mastering: Morten Bue. Artwork front og layout af Phoebus Moreleo´n. MareMoto udgives ogsa° digitalt den 26. november.
Facts
Gennemsnit vurdering:
Udgivelsesdato:
24. november 2018
 
Vælg kategori:
Vælg region:
AKTUELT LIGE NU
BIRDS AND BEASTS
Udgivelsesdato 12. jun
TORMENTA
Udgivelsesdato 29. maj
ISÆR TIL DE LEVENDE
Udgivelsesdato 8. maj
TAK FOR LORT
Spilleperiode 9. jun - 20. jun